Kukat, lahjat, kukkasidonta, kukkatoimitukset

Monipuolisissa valikoimissamme on ruukkukukkia, sisustustuotteita ja kauniita suojaruukkuja. Kukkasidontaa teemme vuosien kokemuksella kaikkiin elämän tilaisuuksiin.
Tutustu tuotteisiin ja palveluihin. Kuvagalleriassa näet läpileikkauksen osaamisestamme.

Lähtökohtamme on laadukkaat kukat ja materiaalit.

 

Liikkeessämme on aina tarjolla laaja valikoima vaihtuvia leikkokukkia. Sidomme kimput ammattitaidolla odotellessasi tai tilauksesta.

Kasvivalikoimamme on monipuolinen ja ajanhenkinen. Valitsemme kanssasi kohteeseen sopivat kasvit ja annamme hoito-ohjeet tarvittaessa.

Kauniit kukat viimeistelevät juhlan. Toteutamme toiveittesi mukaiset kukat kaikkiin elämäsi juhliin. Tilaathan juhlakukat ajoissa etukäteen.

Kukilla on tärkeä rooli surutyössä ja jäähyväisten jättämisessä. Halutessasi tekstaamme kukkiin kortit tai nauhat. Toimitamme kukat suoraan lähikappeleille sopimuksen mukaan.

Lue lisää hautajaisten järjestämisestä Hyvät hautajaiset -sivustolta.

Valikoimissamme on piensisustustuotteita ja lahjoja. Samoin ruukkuja, lasiastioita, koreja ym, joista saadaan helposti muodostettua viehättäviä kokonaisuuksia kukkien kanssa.

Kortteja iloon ja suruun. Suruadresseihin myös tekstauspalvelu.

Meillä on kukkien kotiinkuljetuspalvelu Keravan alueella. Voit tilata kukkalähetykset käymällä liikkeessämme, soittamalla, sähköpostitse tai verkkokaupastamme.

Liikkeemme sijaitsee Keravan kävelykadulla, Aurinkomäen eli entisen Helleborginmäen juurella. Raikkaaseen ja runsaaseen liikkeeseemme on mukava piipahtaa!