Raikas ja runsas kukkakauppa Keravan kävelykadulla. Tervetuloa!

Raikas ja runsas kukkakauppa Keravan kävelykadulla. Tervetuloa!

Tilaus- ja toimitusehdot

Ikä
Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata verkkokaupan kautta.

Nouto
Valitsemalla toimitustavaksi ”NOUTO” tilatut tuotteen haetaan Helleborgin kukasta, Kauppakaari 4, Kerava liikkeen aukioloaikoina. Noutotilaukseen ei sisälly ylimääräisiä kuluja. Noudon ajankohdaksi voi lisätä joko aamu- tai iltapäivän.

Toimitus
Valitsemalla toimitustavaksi ”TOIMITUS” tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen toimitusalueellamme. Toimitushinta on 12 €, joka veloitetaan tilauksen yhteydessä. Tilauksessa on tarkan osoitteen lisäksi oltava vastaanottajan puhelinnumero. Tilaaja vastaa vastaanottajan yhteystietojen oikeellisuudesta.

Toimitusajat- ja päivät
Tilauksia toimitetaan maanantaista lauantaihin. Sunnuntaisin, arkipyhinä ja juhlapyhien aattoina ei ole toimituksia, tilaukset siirtyvät seuraavalle arkipäivälle. Tilaukset toimitetaan päivän kuluessa. Tilauksessa on mahdollisuus mainita tilaisuuden alkamisaika, jolloin toimitamme siihen mennessä. Tarkempaa toimitusaikaa emme voi luvata, ole tarvittaessa yhteydessä meihin puhelimitse. Saman päivän tilausten tulee olla jätetty klo 12 mennessä.

Toimitusalueet
Toimitamme tilauksia Keravan alueella, sekä Tuusulaan postinumeroalueelle 04340.
Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Sitoudumme toimittamaan tilaukset ilmoittamilleen toimitusalueille. Jos asiakas tilaa toimituksen sellaiselle alueelle, johon tilausta ei voida toimittaa, niin kauppias on ensisijaisesti yhteydessä suoraan asiakkaaseen. Asiakas vastaa siitä, että osoite, johon tilaus on tehty vastaa kaupan toimitusalueita. Tilauksen peruuttamisen tiedot löytyvät kohdasta ”Peruutus”.

Tilausvahvistus
Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen. Tilausvahvistus saapuu ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen. Jätä tilausvahvistus talteen siihen asti kunnes tilaus on hoidettu loppuun. Asiakas vastaa siitä, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikeita.

Vastaanottajaa ei tavoiteta
Toimitus sisältää yhden toimituksen ilmoitettuun paikkaan. Tarvittaessa soitamme vastaanottajalle ennen toimitusta. Jos tilauksen vastaanottaja ei ole paikalla, niin tilaus voidaan jättää oveen sään niin salliessa tai tilaus viedään takaisin kukkakauppaan. Edellä mainituissa tapauksissa kukkien toimittaja jättää tilauksen vastaanottajalle ilmoituksen, jossa kerrotaan miten tilauksen saa lunastettua.

Kukkakaupan-alan erityispiirteet
Kukkakauppa-alalla tuotteiden ulkonäkö ja käytettävät materiaalit vaihtelevat sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Toteutamme tilaukset niin, kuin ne on tilattu, mikäli se on täysin mahdollista. Muussa tapauksessa toimitamme tilattuja tuotteita lähinnä vastaavat tuotteet omaa ammattitaitoa ja harkintakykyä käyttäen.

Peruutukset
Tuoretuotteilla ei ole kuluttajansuojalain mukaista palautusturvaa, ellei tuotteessa ole todellista ja osoitettua vikaa. Peruutetuista tilauksista veloitetaan peruutuksesta aiheutuvat todelliset kulut, jotka vähennetään tilauksesta maksetusta summasta. Maksupalautukset ohjataan asiakkaan ilmoittamaan paikkaan.

Reklamaatio
Jos syystä tai toisesta et ole tyytyväinen tilaukseen, olethan välittömästi yhteydessä meihin. Helleborgin Kukka 0400413257, info@helleborginkukka.fi

Riitatilanne
Mikäli kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistua osapuolten välisissä neuvotteluissa on kuluttajalla oikeus viedä asia kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunnan verkkosivut ovat www.kuluttajariita.fi.

Tekniset ongelmat
Verkkokaupan tai maksupalvelun toimivuuteen liittyvissä teknisissä asioissa ota yhteyttä IT-tukeemme: tuki@elido.fi

Maksuvaihtoehdot

Maksupalveluntarjoaja:
Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksutoimeksiantopalvelua käyttäessäsi sinua sitoo seuraavat ehdot: Maksupalveluehdot

Luottokorttimaksu

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Paytrail näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector/Walley, Jousto ja AfterPay. Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.